Parlament_Logo_Fher

A PArlament Kávézóról

A Parlament Kávézó az Országház Látogatóközpontjában, a Kossuth tér északi felén található. Elsődleges célja a Parlamentbe érkező turisták színvonalas és gyors kiszolgálása, emellett nem titkolt szándéka a Kossuth téren sétáló, nézelődő vendégek becsalogatása sem. 

A kávézó – modern kortársaihoz hasonlóan – hideg és meleg italokat, süteményeket, szendvicseket, salátákat, közkedvelt meleg ételeket kínál megfizethető áron a betérő vendégeknek, gyors pultkiszolgálás keretében. 

Reggelizzen nálunk!

Minden nap választékos reggeli kínálattal várjuk 8 órától. Kávézónkban mindenki megtalálja a kedvének megfelelő ételt és italt a napindításhoz.

Ételeink minden nap
friss alapanyagokból készülnek

Italok

A különleges meleg italoktól a frissítő turmixokig olthatja szomját vagy kellemes társ egy baráti beszélgetéshez.

Reggelik

A reggeli a nap egyik legfontosabb része. Ezért odafigyeltünk arra, hogy a legjobb reggeliket válasszuk ki, amik feltöltik energiával a látogatókat.

Főételek

Ha 12 óra eljön, mindenki megéhezik. A parlament látogatása előtt vagy után a magyar ízvilágban megfűszerezett ételek segítik Önt a az éhség ellen.

Sütemények

Mindenki szeret nassolni valami finomat. Ezért fontosnak tartottuk, hogy kínálatunkban benne legyenenek a legínycsiklandóbb sütemények. Közöttük laktóz- és gltutlnmentes is megtalálható

Nézze meg teljes ételkínálatunkat

Találja meg kedvenc ételét és kóstolja meg különlegességeinket.